Kozmetika

“Meggyőződésem, hogy a professzionális munkavégzéshez a szaktudáson túl nélkülözhetetlen a kiváló alapanyag használata, valamint a vendégek egyéni igényeinek megismerése.”

Célom, hogy a már megszerzett szakmai tudásommal, egyéni, személyre szabott kezelésekkel ragyogóvá, üdévé varázsoljam a bőrt. Ha ápolt és szép a bőröd, Te is sokkal boldogabb és magabiztosabb vagy.

Az arckezeléseket Adrienne Feller és Ilcsi termékekkel végzem.

Hogy a szalonban történő kezelések után is fenntartsd az elért eredményt, segítek az otthoni bőrápolási rutinod kialakításában is.

 

Mindig figyelemmel kísérem az újdonságokat, és az általam kipróbált és valóban hatékonynak tartott eljárásokat, anyagokat, szaktudásom és tapasztalatom alapján ajánlom vendégeimnek.

Kizárólag olyan natúr termékekkel dolgozom, amiket Én magam is használok:

-Ilcsi termékcsalád – hagyományos kozmetikai kezelés

-Feller Adrienne termékcsalád – Adrienne Feller metódus szerinti prémium kezelés

 

Adrienne Feller termékcsalád – “A lélekre ható természet.”

 

Luxusminőségű natúrkozmetika

Személyre szabott arc- és testkezelések az illóolajok, gyógynövények, aromavizek, agyagok és a termálvíz gyógyító erejével, melyek egy időben hatnak a bőrre és a lélekre.

Az Adrienne Feller metódus egyedülálló módon regenerálja a bőrt, oldja a bennünk lévő blokkokat, feszültségeket, és így elősegíti az egész szervezet egészséges működését, amely aztán a bőrünkön is megjelenik majd.

 

Adrienne Feller kezelés több mint egy kozmetikai arckezelés. Nem más mint az egységre és a mélységre fókuszáló szemlélet, önismeret, harmónia, hatékonyság. A Feller Adrienne által kidolgozott szépségterapeuta kezelések során az egyedi összetételű, természetes kozmetikumok és a speciális módszer különleges találkozásának köszönhetően egyszerre nyílik lehetőség a test és a lélek ápolására, azaz egy eddig soha nem tapasztalt, valódi szépségterápia átélésére.  A titok az érintés minőségében, a növényi extraktumok és illóolajok különleges együtthatásában rejlik, melyek a lélek különböző rétegeit képesek megnyitni, ezáltal segítve mindannyiunkat a legfontosabb dolog, azaz önmagunk ismerete felé.

 

A Feller Adriennek kezelések  során a szépségápolást holisztikus szemmel nézzük és tudjuk, hogy a tartós eredményhez nem elég a bőrt kezelnünk, hanem a lelket is finoman meg kell szólítanunk.


AZ ADRIENNE FELLER IGENT MOND:

 • természetes alapanyagok használatára,
 • a kiváló szakemberek képzésére,
 • a kiváló minőségű termékekre,
 • a természettel való harmonikus együttlétre,
 • a hazai alapanyagok előtérbe helyezésére,
 • az emberségre,ű

 

ÉS NEMET MOND:

 • a kizsákmányolásra,
 • az állatkísérletekre,
 • a kemikáliák használatára,
 • a tisztességtelen üzletre,
 • a génmódosított, szintetikus alapanyagokra.

 

“Egyedül a természetnek van kulcsa az emberi minőséghez, hogy segítse annak természetes és egészséges működését. Minden más egyszerűen csak tévedés.” Feller Adrienne

 

A TERMÉSZET EREJÉVEL A SZÉP ÉS EGÉSZSÉGES BŐRÉRT!

 

Az Ilcsi filozófiája egyszerű és természetes. Hiszek abban, hogy a természetben minden bőrproblémára létezik megoldás. 

Az Ilcsi kozmetikumok széles választékát azoknak ajánlom, akik a természetes, mellékhatásoktól mentes bőrápoló megoldásokat részesítik előnyben. 

Az Ilcsi professzionális natúr kozmetikumok ezért minden esetben friss, minősített bio gyógynövényekből, virágokból, gyümölcsökből, zöldségekből készülnek, így nem kivonatokkal, hanem az eredeti természetes hatóanyagokkal dolgoznak a bőrön.